Vloerlampen - tripod-lampen

Tijdens het inrichten of restylen van uw huis speelt verlichting een belangrijke rol. Het creƫert sfeer en zorgt natuurlijk voor het juiste licht. Vaak wordt er gekozen voor hanglampen of kleine lampen voor op tafel, maar er is nog een mogelijkheid: de tripod lamp.

Populair

Toon meer producten

Nog 24 producten

De naam tripod lamp komt u misschien niet heel bekend voor, maar eigenlijk is het vrij gemakkelijk te verklaren; een tripod lamp heeft vaak 3 en soms 4 poten. Het gaat dan ook om een staande lamp.

Perfect voor in elk type kamer

Een tripod vloerlamp is geschikt voor elk type kamer. Aangezien het om een staande lamp gaat is deze ideaal om delen van de ruimte die op dit moment ongebruikt of deels ongebruikt zijn op te vullen met een tripod lamp. Een staande lamp geeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tafellamp een mooie en sfeervolle lichtverspreiding. Zeker de hogere tripod lampen met langere poten geven een prachtige verlichting door de hele ruimte. Bij het kiezen van een tripod lamp zijn er gelukkig genoeg keuzes. Ze komen in verschillende afmetingen, kleuren en lichtbronnen voor. De lampen zijn er in klassieke designs, maar natuurlijk ook in moderne designs. Een tripod vloerlamp wordt vaak gebruikt in een interieur. Deze trendy lamp is uitermate geschikt om donkere hoeken of delen van de kamer te verlichten en geeft meteen een mooie sfeer.

Uw tripod lamp morgen al in huis?

Bij RietveldLicht begrijpen wij dat - zodra u de juiste lamp heeft gekozen - deze ook zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Voor 23:00 uur besteld betekent bij ons dat u de lamp de volgende dag al in huis heeft.