• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Driepoot vloerlampen

Altijd stijlvol; de tripod vloerlamp, ofwel de staande lamp met drie poten. Stevig op de benen met een mooie kap, is het echt een aanwinst voor uw interieur. Hij voelt zich helemaal thuis in de zithoek, maar staat ook mooi op de slaapkamer. Ook in een zakelijke omgeving is deze vloerlamp op zijn plek, een wachtkamer of kantoor wordt wat warmer met een tripod lamp. In onderstaand overzicht vindt u onze collectie, en vooruit ook af en toe een met vier poten. U kunt het selectiemenu bovenaan de pagina gebruiken om te filteren op uw voorkeuren.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

104 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 68 artikelen

Stijl en smaak

Goed wonen laat zich niet voorschrijven, wat u mooi vindt zou het interieur moeten bepalen. Dat kan een bepaalde stijl zijn, maar ook een eclectische mix van stijlen. Het is belangrijk dat u zich er thuisvoelt, net als de staande tripodlamp. We zien dat hij veel gebruikt wordt in een wat klassiek-romantische inrichting, daar past hij heel mooi. Maar wat let u om hem te plaatsen in een vintage inrichting of tussen de Scandinavische meubels. Stijl is iets dat eigen is en zo zien wij het ook graag. En zit de lamp van uw keuze er niet tussen, kijk dan eens bij onze complete collectie vloerlampen en laat u inspireren.

Tripod vloerlampen in de showroom

Al sinds 2006 hebben wij een webshop, inmiddels ook in verschillende Europese landen. Online shoppen kent vele voordelen. Winkelen bij Rietveld Licht kent sowieso voordelen; zoals de laagsteprijsgarantie en gratis verzending. Wilt u onze collectie staande tripodlampen toch eerst eens in het echt zien, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Daar staan de lampen opgesteld in een huiselijke setting en mocht u vragen hebben of advies willen, dan kunt u terecht bij onze aanwezige verlichtingsspecialisten. U bent van harte welkom.