• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Design Badkamerlampen

De badkamer mag gezien worden. Het is tegenwoordig vaak meer dan een ruimte waar we ons opfrissen, het is een ruimte waar we ontspannen. De dag beginnen en afronden zijn belangrijke momenten, de ruimte waarin dit gebeurt mag met zorg en aandacht zijn ingericht, net als de rest van uw huis. Met design badkamerverlichting geeft u de badkamer net even dat extra’s; helder licht en een mooie vormgeving. Mooi bij het strakke badkamermeubel, de moderne tegels of gestucte wanden. Geef de design badkamerlamp een thuis in uw badkamer.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

103 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 67 artikelen

Waar heeft u licht nodig?

Verlichting is in eerste plaats functioneel, u wilt uw bezigheden bijlichten zodat u goed ziet wat u doet. Bij badkamerlampen is dit niet anders. Neem in uw keuze de plek waar de lamp moet komen mee. Wellicht zijn meerdere lampen ook prettig, denk aan een centrale plafondlamp en wandlampen bij het wastafelmeubel. In ons brede assortiment vindt u ruime keuze in beide categorieën, allemaal mooie designlampen, tegen de laagsteprijsgarantie. Voor een strakke afwerking hebben we ook inbouwspots, een mooie keuze als u de badkamer gaat plaatsen of laat verbouwen. Twijfelt u na het zien van ons assortiment? U bent van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. U kunt de lampen daar bekijken en gebruik maken van professioneel advies van onze medewerkers, over stijl en over praktische toepassing.

Thuisspa voor echte genieters

Waar de badkamer voor de één een louter functionele ruimte is, droomt de ander al weg bij het woord thuisspa. Is de badkamer voor u een plek om helemaal tot rust te komen? Kies dan voor dimbare designverlichting. Strak en helder wanneer nodig, zacht en rustgevend wanneer gewenst. Om het feestje compleet te maken, hebben we ook dimbare verlichting die u met een afstandsbediening of aan de hand van een app bedient. Dat is nog eens luxe.