• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Design hanglampen

Bent u op zoek naar een design hanglamp die uw interieur een boost geeft of juist naadloos aansluit bij de rest van uw stijlvol vormgegeven interieur? Rietveld Licht begrijpt hoe een lamp kan bijdragen. Functie staat altijd voorop, maar deze wordt bij onze design hanglampen direct gevolgd door de vorm. Het is niet altijd even goed te definiëren wat design is. Wij denken aan begrippen als strak, fraai vormgegeven, modern, maar met een zekere tijdloosheid. Maar ook dan zijn er nog vele varianten mogelijk. In ons uitgebreide assortiment vindt u de hanglamp met het design dat past, of het nu neigt naar industrieel, warmte of naar een waar kunstobject.

Populair

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

80 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 44 artikelen

Design in iedere ruimte

Hanglampen zijn vaak terug te vinden in de eetkamer, de design hanglamp is hier helemaal op zijn plaats. Wij zien bij onze klanten prachtige combinaties voorbij komen, van mooi design dat strak worden doorgevoerd, tot gedurfde contrasten waar de design hanglamp een waar statement is. Ook op andere plekken in het interieur is de hanglamp een zeer welkome accessoire. In de welkomsthal, op de slaapkamers en wat dacht u van de keuken. Zeker in een ruimere keuken kan de design hanglamp heel wat toevoegen aan de ruimte. De lampen die u hier vindt passen eigenlijk overal, want u bepaalt hoe uw interieur eruit ziet en conventies zijn slechts richtlijnen.

Hanglamp design of toch wat anders?

Zoals we al eerder noemden is design een ruim begrip. De ene persoon heeft er een andere voorstelling bij dan de ander. De aanname dat design duur moet zijn, klopt in ieder geval niet. Onze design hanglampen zijn gunstig geprijsd, zonder dat we inleveren op kwaliteit of vormgeving. Vindt u in ons assortiment design hanglampen niet het exemplaar dat u zoekt, kijkt u dan even verder bij de andere verlichting. Zo vindt u bij onze industriële hanglampen ook prachtige, strakke exemplaren. Hetzelfde geldt voor de glazen varianten. En mocht u er niet helemaal uitkomen of twijfelen over een bepaalde materiaalkeuze, dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht. Daar kunt u al onze lampen zelf bekijken.