• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Videlampen

Een woning met een vide is een ware luxe. De extra ruimte en het licht maken de leefruimte zeer aangenaam. Voor ons verlichtingspecialisten is een vide helemaal geweldig, vrijwel nergens komt een mooie lamp zo goed tot zijn recht als hier. Als u op zoek bent naar een hanglamp voor een vide is dit hét moment om groots uit te pakken. De lege ruimte vraagt om een statement, een ware binnenkomer. In ons assortiment hanglampen voor de vide vindt u een ruime selectie karakterverlichting. We bieden diverse stijlen en altijd aangenaam geprijsd.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

52 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 16 artikelen

Grote gebaren

Een hanglamp in de vide heeft enkel competitie van de leegte en het daglicht, verder heeft het alle ruimte om te stralen. Gebruik deze ruimte om een groot gebaar te maken. Kies voor een videhanglamp in de stijl van uw interieur of juist een contrast. De klassieke en moderne kroonluchters doen het altijd goed, maar ook een strakke, moderne designlamp geeft een mooie invulling aan de ruimte. Online een lamp aanschaffen is vaak geen enkel probleem, maar soms is het prettig deze vooraf toch even te zien. Dat begrijpen wij en daarom hebben we een complete showroom in Sliedrecht. De lampen zijn daar opgesteld in een huiselijke omgeving, waardoor u een goed beeld krijgt.

Keuzemogelijkheden bij videhanglampen

Naast een stijl, materiaal, vorm en kleur zijn er nog meer keuzemogelijkheden. Als de hanglamp in uw vide komt te hangen, wilt u deze wellicht ook kunnen dimmen. Kijkt u dus goed of het armatuur van uw keuze deze mogelijkheid heeft, net als de lampen die u in de fitting(en) plaatst. En kiest u voor een grote lamp, met verschillende lichtbronnen, dan wilt u wellicht het milieu-aspect ook laten meewegen en kiezen voor lampen die minder belastend zijn, zoals ledverlichting. In het filtermenu, boven de collectie hanglampen voor de vide, kunt u verschillende variabelen aangeven. Heeft u vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.