• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Badkamer Plafonnières

De badkamer is allang niet meer enkele die ruimte waar u zich opfrist of naar het toilet gaat, de badkamer mag gezien worden en de inrichting en aankleding behoeft aandacht. Mooie badkamerverlichting hoort daarbij, zoals een goede plafondlamp. En dat hoeft dus geen eenvoudige plafonnière te zijn, maar het mag een lamp zijn die het stralende middelpunt is. In deze collectie vindt u mooie lampen, van basic tot modern design, van sierlijk tot luxueus. Voor iedere ruimte, voor iedere stijl, is er een geschikte plafondlamp. Kiest u liever voor subtielere verlichting? Kijkt u dan bij onze inbouwspots voor de badkamer.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

228 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 192 artikelen

Thuisspa

Maakt uw hart een klein sprongetje bij het zien van het woord "thuisspa"? Dan geniet u ongetwijfeld van een warm bad, wat muziek, een boekje, sfeervolle verlichting en misschien zelfs wel een lekker wijntje bij de hand. Plafondverlichting in de badkamer lijkt misschien niet te rijmen met het geschetste beeld, maar dat is het juist wel. De dimbare verlichting zorgt ervoor dat de badkamer gehuld kan worden in zacht licht en u even helemaal kunt bijkomen van de dagelijkse beslommeringen. Om het luxegevoel nog sterker te beleven; we hebben ook enkele exemplaren met afstandsbediening.

Plafondlampen

Niet alleen in de badkamer zijn plafondlampen op zijn plek, in vrijwel iedere ruimte in uw huis is een centraal, helder lichtpunt gewenst. In onze ruime collectie plafondlampen vindt u geschikte lampen voor iedere kamer, zelfs voor buiten. Handig in een overkapping of onder de carport. Deze lampen zijn uiteraard, net als de badkamerverlichting, goed bestand tegen vocht. Wilt u de lampen eerst even zien, voordat u uw keuze maakt, kom dan naar onze showroom in Sliedrecht. Onze professionals kunnen u adviseren, zowel over een passende stijl als over de praktische kanten. Wij heten u van harte welkom.