• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Grondspots

Een goed verlichte tuin is heel prettig als u thuiskomt of even weggaat en het schemert of is al donker. Daarnaast is het voor ongenode gasten een extra drempel om uw huis te benaderen. Onze grondspots geven goed licht en zijn bevestigd op of in de grond, ook nog eens aangenaam om te zien. Wat helemaal mooi is dat we ook dimbare spots hebben, het zachte licht is geschikt voor die zomeravonden dat u nog lekker in de tuin zit met een boekje of in goed gezelschap van familie of vrienden.

Populair

Alle 18 artikelen getoond.

Halogeen en led

De grondspots in ons assortiment zijn allemaal geschikt voor een led-lichtbron. Dat is prettig want led is een soort verlichting die goed is voor het milieu. En wegens de lange levensduur van de lamp en het lage energieverbruik is het ook een fijne optie voor uw portemonnee. Verschillende van grondspots zijn naast led ook prima geschikt voor halogeen, u kiest de lichtbron. Natuurlijk bestelt u de lichtbron van uw keuze direct mee, dat is wel zo handig. Kijk bij de specificaties van de lamp welke lichtbronnen geschikt zijn. Snel geregeld en snel in huis.

Buitenverlichting

Naast grondspots vindt u in deze webshop nog vele andere soorten buitenverlichting. Van voordeur tot overkapping, Rietveld Licht maakt het helder. Vanuit de hoofdcategorie buitenverlichting geeft u in het selectiemenu uw voorkeuren aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om door de gehele selectie te scrollen voor inspiratie. Leuk om de buitenverlichting aan te laten sluiten op de verlichting binnen, bijvoorbeeld door in één kleur of in één stijl te werken. Die extra leefruimte, de tuin, wordt zo echt persoonlijk en extra fijn om in te vertoeven.