Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.

Buitenverlichting - grondspots

Met grondspots kunt u plaatsten in en om uw huis belichten of uitlichten. Het geeft de tuin sfeer, verlicht de gevel van uw huis, kunstwerken, bomen, het terras of iets specifieks waarvan u vindt dat het in de spotlight moet staan. Het is dus verstandig om een weloverwogen keuze te maken in de soorten grondspots.

Alle 21 producten getoond.

Met grondspots worden zaken van een andere kant belicht. Met grondspots komt het licht van beneden en lijken dingen groter. Wat u belicht bekijkt u nu eens vanuit een andere hoek. Gedurende de dag komt het daglicht van boven en ziet alles er op een bepaalde manier uit. In de avond gaan de grondspots aan en geeft de combinatie van de duisternis met de grondspotjes een nieuw soort kijk op de omgeving. De schaduwen vallen niet meer naar beneden maar juist naar boven en de omgeving ziet er anders uit. Grondspots worden voornamelijk buiten gebruikt. Ze verlichten het huis of gebouw, bomen, een zithoek of een kunstwerk. Zo kan er altijd de nadruk worden gelegd op wat ook zichtbaar moet zijn in het donker.

Grondspots voorzien van led?

Er kunnen verschillende soorten lichtbronnen worden gebruikt in grondspots. Led verlichting komt steeds vaker voor, maar ook spaarlampen kunnen gebruikt worden in sommige grondspots. Led is een mooie keuze vanwege de lange levensduur en duurzaamheid. Energiezuinig is erg belangrijk aangezien de grondspotjes in de meeste gevallen iedere avond aangaan. De keuze valt dus vaak op grondspots voorzien van led verlichting, maar een andere keuze is natuurlijk ook mogelijk.

Een verzameling grondspotjes

De keuze in grondspots is afhankelijk van het doel waarvoor u ze wilt gaan gebruiken. Daarnaast kan een grondspot worden ingebouwd in de grond of tegels, of u plaatst grondspotjes gewoon in de tuin boven de grond. Dit is natuurlijk een stuk makkelijker en de lichtbron kan zo gemakkelijk worden versteld. De grondspots ingebouwd in de grond geven een luxe uitstraling, maar zijn beperkt in het afstellen van de lichtbundel richting. Kijk snel in het assortiment om erachter te komen welke grondspots het beste bij u passen.

Helaas zijn niet alle buitenlampen te bezichtigen in onze showroom in Sliedrecht.