• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Glazen Lamp Eettafel

De eetkamer is in veel huishoudens de centrale plek. Aan de eettafel worden de beste gesprekken gevoerd en het is het toneel van heerlijke maaltijden, borrelhapjes en knutselspullen. De eetkamerlamp mag dus best een eyecatcher zijn. En hanglamp voor de eetkamer van glas was vroeger heel gangbaar. Met nieuwe materialen komen nieuwe mogelijkheden, maar dat wil niet zeggen dat hetgeen er al was, niet goed is. Glas is een prachtig materiaal en uitermate geschikt voor verlichting. In ons assortiment glazen hanglampen voor eetkamer vindt u een grote verscheidenheid aan stijlen en modellen, en daarmee ongetwijfeld ook een mooie glazen hanglamp voor boven uw eettafel.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

254 Artikelen gevonden

Toon meer artikelen

Nog 218 artikelen

Stijlen in glas

Het materiaal glas laat zich niet vangen in één enkele stijl, het is juist passend voor uiteenlopende stijlen. De klassieke eetkamerlamp, zoals de kroonluchter, is natuurlijk prachtig met de kristallen ornamenten. Ook zijn er mooie, moderne vertalingen van deze klassieker. Maar glas leent zich ook meer dan prima voor strakke lampen of juist organische vormen die goed passen in een Scandinavisch interieur. Gas kan helder zijn of mat, kleurloos of juist gekleurd. In dit assortiment zit een passende glazen hanglamp voor in ieder eetkamer.

Glazen verlichting door het hele huis

Waarom stoppen bij de eetkamerverlichting? Hoe mooi is het om de lijn door te trekken in de rest van uw huis. Glazen lampen komen in verschillende soorten en maten, hanglampen voor het plafond, maar ook mooie staande lampen of wandlampen. Rietveld Licht bestaat al sinds 1955. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste verlichting. Kwaliteit en vormgeving is belangrijk, maar alleen interessant als de prijs ook aantrekkelijk is. Daarom bieden wij de laagsteprijsgarantie. En zorgen wij dat u geen verzendkosten betaalt. Heeft u glazen hanglamp voor de eetkamer of een andere lamp gezien die u bevalt? Als u wilt kunt u hem voor aanschaf eerst even in het echt bekijken, in onze showroom in Sliedrecht. U bent van harte welkom en onze professionals kunnen eventuele vragen beantwoorden.