• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Design vloerlampen

Mooie verlichting maakt het interieur af. De design staande lampen op deze pagina sieren uw huiskamer, eetkamer, slaapkamer of werkkamer. Daarnaast staan ze ook heel fraai in een zakelijke omgeving, bij het bureau, in een wachtkamer of een vergaderruimte. In onderstaande overzicht vindt u prachtige design vloerlampen. U kunt in het selectiemenu nog enkele voorkeuren aangeven, zoals het materiaal of de kleur, zodat het overzicht alle lampen bevat die aan uw criteria voldoen. Heeft u de lamp gekozen die uw ruimte laat stralen? U bestelt hem eenvoudig, altijd tegen de laagsteprijsgarantie en zonder verzendkosten.

Filters

Prijs

t/m

min
max

Lumen (lichtopbrengst)

t/m

min
max

Kelvin (lichtkleur)

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

58 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 22 producten

Veelzijdige verlichting

Dat een lamp een mooi designobject kan zijn is prachtig, maar het praktische nut staat toch voorop; een lamp moet goed licht geven. Wat goed licht is, hangt af van de situatie. Als u een boek wilt lezen, dan is heldere verlichting heel prettig. Kijkt u een film of een serie, dan is het fijn als diezelfde staande lamp voor zachte sfeerverlichting kan zorgen. Met dimbare vloerlampen slaat u twee vliegen in één klap. En wist u dat veel van deze dimbare opties ook prima werken met een led-lamp? Als u de design vloerlamp heeft gevonden die helemaal past bij uw wensen, dan kunt u direct ook de lichtbron bestellen. Wederom twee vliegen in één klap.

Design staande vloerlamp en meer

Ziet u in de selectie op deze pagina niet direct de design vloerlamp die u voor ogen had, kijk dan eens verder in ons complete overzicht vloerlampen. Voor iedere denkbare woonstijl hebben we passende verlichting. Denkt u niet in stijlen, maar meer in kleuren of materialen? Geen probleem, maak gebruik van het selectiemenu en u stelt snel een eigen overzicht samen. Dat winkelt wel zo prettig.