Warmte en sfeer in je huis!

20 december 2017

Warmte en sfeer in je huis! De laatste daagjes zijn geteld, het einde van 2017 is in zicht. De meeste woonkamers zijn weer gevuld met alle nodige kerstversiersels en langzaamaan wordt ook de diepvries en koelkast al voller. Het weer verrast ons dagelijks; van hevige sneeuw tot aan striemende regen en felle hagel, december geeft ons alles, maar stond dat nou op ons verlanglijstje? Op het mijne niet in ieder geval.

Onze autoruiten beslaan en ruitenwissers maken overuren. Files nemen toe en ons engelengeduld wordt dagelijks extra op de proef gesteld. Bah, niets aan! Het verlangen naar thuis is in deze maanden sterker dan ooit. Warmte, gezelligheid, boerenkool met worst, het fleecekleed op de bank, de wollen sloffen, warme choco met slagroom en als dessert ons vier seizoenen dekbed! We maken er op onze eigen manier het beste van. Je moet toch iets tenslotte als overwinteren in Benidorm er voorlopig nog niet in zit. Ook in de winkel van Rietveld licht is dit goed merkbaar.

De webshop maakt overuren en in de fraaie showroom heerst een gezellige drukte. Veel mensen zoeken naar sfeer en gezelligheid in deze koude en sombere periode. Een simpele aankoop kan al een wezenlijk verschil maken. Voorheen was het zo dat men lampen in een complete serie kocht maar tegenwoordig kan en mag er van alles gecombineerd worden. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld de eettafel een nieuwe sfeer te geven door de aanschaf van een nieuwe hanglamp? Zeker in combinatie met een sfeervolle sierlamp als lichtbron is succes verzekerd!

“Elk interieur verdient het om altijd in de spotlight te staan tenslotte.”

Of wat dacht u van een gezellige leeslamp bij uw favoriete hoekje op de bank of stoel? Met een lekker boek of tijdschrift is zelfs de winteravond dan tekort. Liever onder de fleece op de bank voor de buis? Met her en der wat tafellampjes schroeft u de sfeer op naar elk gewenst moment.

Of wat dacht u van extra gezelligheid op de slaapkamer? Met dimbare lampjes aan de wand of op uw nachtkastje is overwinteren geen probleem en ligt een winterslaap al snel op de loer. Natuurlijk brengt ook de kerstverlichting sfeer en gezelligheid, zowel binnen als buiten. Maar waarom zoveel moeite alleen maar voor een paar weekjes? Elk interieur verdient het om altijd in de spotlight te staan tenslotte. Met een beetje creatieve gedachte is de juiste sfeer zo gecreëerd. Uw eigen interieur; een unieke beleving die voldoet aan uw wensen. Zo wil toch iedereen thuiskomen? Een thuis dat voelt als een warme jas... laat Rietveld u in die warme jas helpen.

Bij Rietveld kunt u vinden wat u zoekt. Deze site neemt u mee op uw zoektocht in sfeerbeleving. Wilt u toch nog wat extra advies? Zowel in de showroom als op de helpdesk staan ze graag voor u klaar. Laat u verrassen en verwonderen over de mogelijkheden. Rietveld licht helpt u, met warmte en gezelligheid, de winter door!

Warme groet,

Renate

Foto van Renate